Benieuwd hoe we uw leven gemakkelijker kunnen maken? Bel ons voor een afspraak.

Als co-regisseur blikken we samen jouw levensdroom in!

Iedereen heeft zijn droom. Zeker over de toekomst! Om die droom te realiseren, wacht je best niet op ‘Vrouwe Fortuna’.
Spring beter even binnen bij Groep SDS en maak, samen met ons, écht werk van de film van je leven.


Groep SDS is een zelfstandig advieskantoor, gespecialiseerd in financiële en verzekeringsoplossingen op maat. Als onafhankelijk kantoor met meer dan 30 jaar ervaring bieden we uiteraard de nodige professionaliteit. Maar hét grote verschil maken wij door onze nauwe betrokkenheid en ons aanstekelijke enthousiasme. Groep SDS is inderdaad een warm kantoor waar je je als klant direct thuis voelt. Waar je in alle vertrouwen je kaarten op tafel legt. Precies dáárdoor kunnen wij dan weer minutieus ‘maatwerk’ garanderen. Persoonlijk advies om jouw leven en toekomst mee vorm te geven. Op een veilige, zekere manier, precies zoals jij het wil.

Want jij blijft natuurlijk de hoofdregisseur!

Jouw levensfilm verdient een topcast.

JAN SCHROOYEN

Al sinds de oprichting van het kantoor in 1989 zorgt Jan op enthousiaste wijze voor de dagelijkse coördinatie. Actief sporten en zingen zorgen voor een juiste balans tussen werk en privé.
Rechtstreeks e-mailadres: jan@groepsds.be

STAN BARTELEN

Fiscaal gunstig je pensioen opbouwen? Je inkomen als zelfstandige veiligstellen? Dan is Stan de man! Hij past perfect binnen ons sportieve bankteam als verwoed loper, fietser, tennisser, volleyballer,...
Rechtstreeks e-mailadres: stan@groepsds.be

PIETER SCHROOYEN

Voor de KMO’s en zelfstandigen is Pieter contactpersoon "numero uno" als het over verzekeringen gaat. Wij kennen hem als immer goedlachse collega: een trend die hij ook in zijn vrije tijd als verbazend goed zanger doortrekt (zou hij het van zijn vader of zijn moeder hebben?).
Rechtstreeks e-mailadres: pieter@groepsds.be

WENDY VAN GENK

Wendy is haar ganse carrière al actief in de verzekeringssector, en al sinds 2007 bij Groep SDS. Zij houdt zich vooral bezig met de afwikkeling van schadedossiers, die ze van begin tot eind opvolgt. Thuis heeft ze haar handen vol met Sky en Silver, haar 2 trouwe viervoeters.
Rechtstreeks e-mailadres: wendy@groepsds.be

TAMARA DOGGEN

Tamara verzorgt het onthaal maar is ondertussen een waar manusje-van-alles op kantoor (meer dan 10 jaar in dienst!). Letterlijk iedereen kan bij haar terecht voor de nodige ondersteuning, raad en daad. P.S. Op de tennisbaan heb je geen schijn van kans tegen haar.
Rechtstreeks e-mailadres: tamara@groepsds.be

KURT COPPÉ

Kurt startte in 1992 zijn carrière in de banksector. Sinds 2007 vervoegt hij het team van Groep SDS en trotseert hij elke dag de files tussen Antwerpen en Essen. Hij analyseert –zeer grondig - uw wensen en zoekt naar oplossingen op maat voor zowel kredieten als beleggingen. Als een rasechte pitbull bijt hij zich in elk dossier vast om niet meer los te laten.
Rechtstreeks e-mailadres: kurt@groepsds.be

MAGD THEUNS

Maar liefst 29 jaar lang was Magd "het gezicht en de stem" van Groep SDS, maar sinds 16/04/2021 geniet ze van haar welverdiend pensioen.

Helemaal weg is ze natuurlijk nog niet; geheel vrijwillig blijft ze ook achter de schermen nog actief en staat ze onder andere nog altijd in voor de sfeervolle inrichting van onze bureaus.

Ook buiten de uren blijft ze uiteraard de steun en toeverlaat van Jan.

CARINE DESCAMPS

Carine is als interne schadespecialist al vele jaren het eerste aanspreekpunt voor vele klanten. Maar ook binnen Groep SDS kunnen we bij Carine terecht voor letterlijk alles wat met verzekeringen of de dagelijkse gang van zaken van het kantoor te maken heeft. In haar vrije tijd brengt ze graag tijd door met haar familie.
Rechtstreeks e-mailadres: carine@groepsds.be

GREET JANSSENS

“Den Uil” wordt bij ons vertegenwoordigd door Greet, die daar met het nodige bloed, zweet & tranen haar droomhuis heeft neergezet. Als ware dossiervreter en hardwerkende rechterhand van Pieter, kunnen een festivalletje in de zomer en een paar veldcrossen in de winter niet ontbreken.
Rechtstreeks e-mailadres: greet@groepsds.be

YVES VANDEPUTTE

Yves is onze all-round kredietspecialist, aandrijver van deze website en een ware sportfanaat. Vele jaren geleden was dat met professionele voetbalschoenen aan, ondertussen meestal in zijn ‘kliekpedalen’.
In 2019 rondde hij een heuse fietstocht van Spanje tot in Hemiksem succesvol af, en zamelde op die manier meer dan € 25.000 in voor "Cycling for the smile of a child"!
Rechtstreeks e-mailadres: yves@groepsds.be

MYRIAM OOMS

Waar je Myriam ook tegenkomt, je krijgt elke keer spontaan een glimlach om je lippen van haar aanstekelijke enthousiasme. Zij zal voor jou altijd tot het gaatje gaan om een verzekering op maat te zoeken. In haar vrije tijd gaat ze liever skiën of trekt ze erop uit met de caravan!
Rechtstreeks e-mailadres: myriam@groepsds.be

QUINTEN VAN LOON

Quinten is de meest recente aanwinst bij SDS, ook al is hij ondertussen bijna 5 jaar aan boord, en versterkt met zijn kritische blik het verzekeringsteam. Ook voor vragen rond digitalisering of sociale media, kloppen we bij hem aan. In het weekend kan je hem in Essen (en omstreken) zingend of quizzend tegenkomen.
Rechtstreeks e-mailadres: quinten@groepsds.be

Welkom in onze studio!

Groep SDS beschikt over een zeer open, comfortabel kantoor, waar de koffie altijd voor je klaar staat. Een warme ‘studio’, waar de spots gericht zijn op jouw verhaal, op jouw droom.


In de studio ben je welkom wanneer het jou best past. Tijdens de kantooruren van 9 tot 17u of daarbuiten, na afspraak. Je kan er in alle vertrouwen en discretie bij onze specialisten terecht voor vragen over jouw verzekeringen, kredieten en vermogen.

Bij SDS zijn we gek op beelden. Niet alleen op de toekomstbeelden die we onze klanten helpen vormgeven, ook op puur artistieke beelden. Daarom valt er in de studio altijd wel een expositie te bewonderen van plaatselijke kunstenaars.

Na succesvolle exposities van o.a. Janice Eve, Koen Spitaels, Ivo Nijs en Petrian van den Eijnden, staan momenteel enkele internationale topwerken bij ons in the picture, dankzij New Jorg Gallery.

Wenst u ook bij ons te exposeren? Neem zeker contact met ons op!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×